Een groot deel van de bedrijfswageninrichtingen die wij leveren ontwerpen en bouwen wij volledig op maat. Een maatwerk inrichting kan hét verschil maken in het besparen van ruimte maar ook gewicht.

De constructies worden gebouwd van geanodiseerd aluminium. De lades geschikt voor Systainers zijn degelijke kunststoffen lades met een beweegbare handgreep voor de vergrendeling. Wij gebruiken géén hout in onze inrichtingen om het gewicht te drukken, maar ook voor de degelijkheid zoals de lades.

MB Sprinter Inrichting Custom

Plaatwerk

De constructies kunnen indien gewenst voorzien worden van witte PVC Hardschuim platen. De platen worden geklemd met zwarte rubberen klemstrips om trillingen (en dus geluid) tegen te gaan. Standaard wordt het plateau van bijvoorbeeld een schap of lengtegoederenvak voorzien van een HPL plaat.
MB Sprinter Inrichting Custom

Kitkokerrek

Voor het opbergen van kitkokers kunnen wij kitkoker rekken op maat maken die feilloos in de constructie geïntegreerd kunnen worden. Alles kan naar wens gemaakt worden zoals het aantal kitkokers naast en boven elkaar.
MB Sprinter Inrichting Custom

Maatwerk schappen

Heeft u speciale artikelen die u wilt opbergen in de constructie? Daarvoor kunnen wij maatwerk schappen ontwerpen en produceren.
BWI Inrichting VB01 05

Tanos Systainer Lades

Onze systemen zijn bij uitstek geschikt voor het opbergen van Systainers van vele merken. Wij leveren Tanos Systainer lades welke uitblinken in robuustheid en gebruiksgemak. Wij maken geen gebruik van houten zelfbouwlades om kwaliteit te waarborgen.