Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke eisen heeft voor de inrichting van hun bedrijfswagen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Onze bedrijfswageninrichtingen worden vervaardigd met behulp van duurzame en lichtgewicht aluminium constructieprofielen. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en betrouwbare constructie, maar ook voor een gewichtsbesparing die de brandstofefficiëntie van uw voertuig ten goede komt.

Bij het op maat maken van uw bedrijfswageninrichting houden we rekening met uw specifieke branche, werkprocessen en de aard van uw gereedschappen en materialen. Of u nu een aannemer, loodgieter, elektricien, koeriersbedrijf of een ander type bedrijf bent, wij ontwerpen en bouwen een inrichting die perfect is afgestemd op uw activiteiten.

MB Sprinter Inrichting Custom

Plaatwerk

Onze constructies kunnen optioneel worden voorzien van witte PVC Hardschuim platen, die worden bevestigd met zwarte rubberen klemstrips om trillingen en geluid te verminderen. Standaard worden de plateaus van schappen of lengtegoederenvakken voorzien van duurzame HPL platen.
MB Sprinter Inrichting Custom

Kitkokerrek

Voor het opbergen van kitkokers kunnen wij kitkoker rekken op maat maken die feilloos in de constructie geïntegreerd kunnen worden. Alles kan naar wens gemaakt worden zoals het aantal kitkokers naast en boven elkaar.
MB Sprinter Inrichting Custom

Maatwerk schappen

Heeft u speciale artikelen die u wilt opbergen in de constructie? Daarvoor kunnen wij maatwerk schappen ontwerpen en produceren.
BWI Inrichting VB01 05

Tanos Systainer Lades

Onze systemen zijn bij uitstek geschikt voor het opbergen van Systainers van vele merken. Wij leveren Tanos Systainer lades welke uitblinken in robuustheid en gebruiksgemak. Wij maken geen gebruik van houten zelfbouwlades om kwaliteit te waarborgen.